545 kr
Bevaka produkt
Anastasia - Contour Cream Kit Deep
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Favoriten Anastasias Contour Cream Kit är den ultimata krämpaletten för att få en professionellt och snyggt resultat. Skulptera, framhäv och definiera enkelt dina vackra ansiktsdrag med Contour Cream Kit från Anastasia Beverly Hills. Paletten innehåller tre ljusare nyanser för att skapa ljus och höjd i ansiktet samt tre mörkare nyanser för att skapa skuggor och djup. Den krämiga formulan ger ett mjukt och naturligt resultat och går enkelt att bygga. Din make up kommer hålla långt in på dagen utan att du behöver fixa till den! Här i färgen Light, passar ljusa till medium hudtoner. Anastasia utför inga tester på djur.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten