195 kr
Bevaka produkt
Ardell Magnetic Lash Double Demi Wispies
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
OMG nu finns våra favoritfransar som magnetic lashes! Ardells Demi Wispies blev en absolut fave med sina naturliga, långa fransar som ligger lite criss cross. Nu behöver du inte längre tänka på limmet och du slipper flippa ur när det kladdar eller när du sminkar dig borta och har glömt limmet hemma. De här fransarna fäster du enkelt med magneter! De har två fransrader, den ena lägger du under dina egna fransar och den andra över och vips så sitter de där de ska! En förpackning innehåller två par fransar. Återladdningsbara Tillverkade av naturligt (mänskligt) hår.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten