419 kr
Bevaka produkt
Beautyblender Holiday Xmas Kit - Makeup's Best Friend
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
En julutgåva från Beautyblender innehållande Beautyblender Original Pink, Beautyblender Pro, Beautyblender Micro Mini samt Rea Activate. Använd Beautyblender Original Pink för att felfritt applicera foundation och BB cream eller använd Beautyblender Pro till att applicera long-wear makeup eller tyngre produkter. Beautyblender Micro Mini är perfekt för concealer eller contouring runt svåråtkomliga områden. Använd Rea Activate efter användning för att enkelt hålla din blender i ett bra skick. Detta kit är perfekt att ge bort i julklapp till Beautyblender-fantasten eller varför inte prova själv? Fritt från latex och dofter.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten