459 kr

137,70 kr

Bevaka produkt
Beautyblender Holiday Xmas Kit - Pretty.Posse
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
En julutgåva från Beautyblender innehållande Beautyblender Original Pink, Beautyblender Micro Mini, Rea Activate, Bling Ring samt Blendercleanser Solid. Med dina blenders får du en felfri applicering utav foundation och andra krämprodukter och med den nya Rea Activate kan du fräscha upp Beautyblender snabbt mellan användningarna! När det är dags för tvätt så finns Blendercleanser Solid till din hjälp som rengör och ger en fräsch doft, förvara sedan din Beautyblender på den medföljande Bling Ringen. Detta kit är perfekt att ge bort i julklapp till Beautyblender-fantasten eller varför inte prova själv? Fritt från latex och dofter.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten