269 kr

80,70 kr

Bevaka produkt
Beautyblender Original + Mini Blendercleanser Solid
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Beautyblender är det ultimata verktyget som enkelt ger dig en felfri hy. Svampen kan användas både blöt och torr och med både flytande och puderprodukter. Den unika formen gör att den kommer åt överallt I ansiktet utan att lämna skarpa sträck efter sig. Använd den runda delen för de större områdena I ditt ansikte, t.ex. kinder och pannan, och den smala rundade tippen används t.ex. under ögonen och runt näsan. Medföljer en cleanser som tvättar svampen och ger den en fräsch doft av lavender. Beautyblender är fri från latex och dofter och passar allergiker.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten