199 kr

59,70 kr

Bevaka produkt
Beautyblender Original White + Mini Solid Cleanser
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Beautyblender Original White med Mini Solid Cleanser. En beautyblender är ett måste i din sminkrutin, vi älskar den! Den unika formen gör att den kommer åt överallt I ansiktet utan att lämna skarpa sträck efter sig. Använd den runda delen för de större områdena I ditt ansikte, t.ex. kinder och pannan, och den smala rundade tippen används t.ex. under ögonen och runt näsan. Detta kit innehåller en svart orginal beautyblender tillsammans med en blendercleanser mini, för att enkelt kunna rengöra din beautyblender eller andra sminkverktyg. Blendercleanser Solid Mini är en rengöringstvål i fast form som du smidigt har med dig i sminkväskan. Ej testat på djur.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten