479 kr
Bevaka produkt
BH Cosmetics 18 Pc Studio Pro Brush Set
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Oavsett om du är proffesionell makeup artist eller en nybörjare så är 18 Pc Studio Pro Brush Set ett måste att ha i borstkollektionen. Borstarna är av högsta kvalité och levereras i ett verktygsbälte. Gjorda av syntetiskt hår. Borstarna som ingår är large powder brush, duo fiber stippling brush, blush brush, classic foundation brush, angled contour brush, large fluff brush, tapered blending brush, angled shadow brush, flat liner brush, small smudger brush, large blending brush, medium shader brush, pencil brush, concealer brush, angled brow & liner brush, eye detailing brush, spooley brush och en fine liner brush.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten