249 kr
Bevaka produkt
BH Cosmetics Party Girl Brush Set
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Ett supersnyggt borstset med 14 stycken cruelty-free borstar från BH Cosmetics. Borstarna har ett lilametalliskt handtag och svartlila borst. Kommer i ett smidigt roll-up case! Borstarna som ingår är en powder brush, angled blush brush, classic foundation brush, large eyeshadow blending brush, angled eyeshadow brush, small tapered blending brush, rounded smudge brush, classic eyeshadow brush, small eyeshadow blending brush, flat smudge brush, large angled liner & brow brush, small angled liner & brow brush, eye detailing brush samt en lip brush.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten