229 kr
Bevaka produkt
BH Cosmetics Rose Gold Brush Set
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Ett snyggt och stiligt borstset med detaljer i roséguld. Borstarna har en mix av både naturligt samt syntetiskt hår och är supermjuka! Kommer i ett smidigt roll-up case. Borstarna som ingår är brow & lash spooley brush, brow & lash grooming brush, fine eyeliner brush, small detailing brush, angled liner brush, small classic shadow brush, tapered smudge brush, small tapered blending brush, curved shading brush, large classic shadow brush, tapered blending brush, classic foundation brush, angled blush & powder brush samt en powder brush. Alla borstar från BH Cosmetics är ej testade på djur!

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten