299 kr

89,70 kr

Bevaka produkt
BH Cosmetics Signature Brush Set
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Ett fint borstkit med 14 stycken stilrena och lyxiga borstar. Borstarna har vita glossiga handtag samt guldpläterade detaljer, dom kommer i en smidig och stor förpackning som är perfekt att ha med på resan. Borstarna är gjorda av syntetiskt hår och är 100% cruelty free! Borstarna som ingår är: Powder Brush, Flat Contour Brush, Domed Buffing Brush, Small Contour Brush, Angled Blush Brush, Tapered Blending Brush, Crease Shading Brush, Large Flat Shadow & Concealer Brush, Medium Flat Shadow & Concealer Brush, Tapered Smudger Brush, Small Detailing Brush, Angled Brow & Liner Brush, Bent Fine Liner Brush och en Spooley Brush.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten