299 kr
Handgjort Namnhalsband - Mina Barn
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Ett fint och personligt halsband i silverplätering som är perfekt för att skriva ditt och ditt syskons namn på och ge bort till er mamma på Mors Dag! Halsbandet har en rund berlock med texten ”Mina Barn” på, två blanka tags och en berlock i form av ett hjärta hängandes på. Allt hänger på en tunn kulkedja som har ca 70 cm i omkrets. På de blanka tagsen gäller MAX 8 tecken. Mellanslag/snedstreck/hjärta/siffra räknas som 1 tecken. OBS! När du kommer till kassan så finns det en ruta för kommentarer där du skriver vad du vill att vi ska gravera på dina två tags.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten