1 099 kr

799 kr

Bevaka storlek
Chiffon Maxi Dress - Tempest Grey
Modellen: Bär storlek S, 168 cm lång
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Klänningen du fantiserat om i en evighet är här och den kan bli din. Tänk hur vacker du skulle känna dig i denna på the BIG DAY. Håret uppsatt, makeup on point och ett glas bubbel innan det är dags att ta sig mot balen. MÅLBILD! Överdelen är vadderad och prydd med spets och gnistrande stenar för att skapa en wow-effekt. Från midjan och ner faller klänningen som en dröm. Klänningen är lika drömmig baktill med spets och gnistrande stenar, dragkedja i mitten. Klänningen är tillverkad av 100% polyester. Vår modell bär storlek S och är 168 cm lång och bär klackar på bild. Mätt från axeln och ner så är klänningen cirka 150 cm lång. En sjal i samma färg ingår.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten