99 kr
Bevaka produkt
LipGlam - Beauty Balm
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Upplev den underbara mjukheten av LipGlam Beauty Balm som innehåller lanolin och låter din huds lyster skina igenom. Detta snabbt agerande läppbalsamet funkar på direkten och ger 8 timmars återfuktning, samtidigt som den låter din huds egna försvar vara kvar. Lanolin är ett av naturens finaste oljor som utvinns av fårull. Oljan blandas med naturliga växtpreparat som bildas till ett lätt balsam. Kan också användas på nagelband, torra fläckar och ögonbryn. 100% naturliga ingredienser. Parabenfri. Dermatologiskt testad. Fri från färgämnen och tillsatser. Ej testat på djur.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten