629 kr

188,70 kr

Bevaka produkt
Luxie Rose Gold "Essentials: FACE" Brush Set
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Lyxigt brush set från Luxie innehållande 6 olika sminkborstar anpassade för hela ansiktet med rosa skaft. Borstarna är otroligt mjuka och är gjorda av syntetiskt hår av hög kvalitet. Belagda med en antibakteriell lösning för enklare penselrengöring som även gör att dina borstar håller sig rena och fräscha under en lägre tid. Densiteten av borstarnas hår möjliggör en jämn applicering utan att absorbera för mycket produkt. Cruelty Free. Vegan. Innehåller - Luxie Rose Gold Large Powder 518, Luxie Rose Gold Tapered Face Brush 520, Luxie Rose Gold Round Top Blender 532, Luxie Rose Gold Large Angled Face Brush 504, Luxie Rose Gold Foundation Brush 510, Luxie Rose Gold Detail Flat Blender 110

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten