159 kr
e.l.f. Beautifully Bare Foundation Serum - Fair/Light
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
För att skapa en fulländad look med vackert och naturligt utseende så är Beautifully Bare Foundation Serum perfekt. Formulan är så lätt att formulan smälter in i huden. Den ger din hy en vacker lyster samtidigt som den minimerar uppkomsten av porer och fina linjer. Formulan skyddar mot solens skadliga strålar då den innehåller UVA/UVB SPF 25. Om inte det vore nog så innehåller den även vitamin A, C, & E, druvkärneolja, granatäpple olja och gojibär för att ge näring och skydda huden. Du använder produkten genom att pumpa ut och applicera en liten mängd på näsan, kinderna, hakan, käklinjen, och pannan. Blanda ut med en svamp eller foundationborste. Vill du ha en fylligare täckning så kan du blanda lite foundation serum med Flawless Foundation. Ej testad på djur.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 30 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 30 dagar.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten