99 kr

29,70 kr

Bevaka produkt
Milani - Eye Tech Define 2 in 1 Brow and Eyeliner
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Eye Tech Define 2 in 1 Brow + Eyeliner är en fantastisk produkt från Milani. Den svarta eyelinern har en avsmalnande spets som gör det enkelt lyckas oavsett om du vill ha en smal sofistikerad linje eller en mer tjock och lite mer vågad linje. Med den vinklade spetsen på ögonbrynspennan kan du lätt skapa perfekta ögonbryn och få ett naturligt snyggt resultat. Eye Tech Define 2 in 1 Brow + Eyeliner är den ultimata produkten att ha i din necessär! Här i färgen 01 Black/Natural Taupe och passar bra till dig med blont till mellanbrunt hår. Milani utför inga tester på djur.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten