129 kr

38,70 kr

Bevaka produkt
Poster - Love
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten

I kassan finns en ruta för kommentar, här anger du följande: År, ort, namn, datum, månad och eventuellt tilägg som t e x er låt. Önskas andra ändringar göras så anges detta här.


Ett mycket personligt print för dig och din älskade, kanske datumet då ni blev tillsammans eller förlovade er. Printet rymmer era namn, ert datum, år, stad och om ni vill även er låt, smeknamn eller något som betyder extra mycket för er. Är det något ni vill lägga till/ta bort så anger ni detta i kassan. Tryckt på vitt papper av högsta kvalité. Levereras i tub, ram ingår ej. Mått: 30x40 cm.

Bild: Alvhem / Fotograf Anders Bergstedt

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten