269 kr
Real Techniques - Multitask Set 3 st
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Med det här multi-tasking setet får du 3 borstar som alla har en unik design och storlek för att göra det enkelt för dig att applicera flytande eller puderfoundation. Det ingår en multi-task face brush som har en fluffig, rund och vinklad design för en felfri applicering. En multi-task cheek brush som har ett spetsigt borsthuvud för att enkelt framhäva haka, panna och kinder. En multi-task eye brush som är liten, rundad och är perfekt för att skulptera ögongen. Panoramic case som är en necessär för att organisera borstarna och kunna hänga dom blöta upp och ner för att snabbare kunna torka.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 30 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 30 dagar.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten