Byten & Returer

Byten är alltid GRATIS och en retur kostar 49 kr. Öppet köp i 30 dagar! Vi hanterar alltid byten och returer inom 2 dagar efter det att dom kommit fram till oss!

Det går såklart jättebra att skicka din vara i retur till oss om du inte är helt nöjd, vi erbjuder öppet köp i 30 dagar.
För att vi ska kunna godkänna din retur så kräver vi att produkten är oanvänd/oöppnad och att den skickas tillbaka i originalförpackning. Självklart får du prova kläder och skor men inte smink. Du kan inte returnera eller byta personligt utformade produkter som t ex posters med datum.

Gör en retur (49 kr) eller ett byte (0 kr) så här:

1. Fyll i retursedeln som medföljde paketet med vilka artiklar du vill byta eller returnera.
2. Packa ner varorna i valfri påse tillsammans med din retursedel.
3. Stäng paketet och klistra fraktetiketten på utsidan och lämna paketet hos valfritt Schenker ombud.
4. Du får ett mail från oss när vi tagit hand om din retur/byte.

Oh no - Har vi skickat fel produkt eller kom den fram trasig?

Maila oss på info@jfr.se så hjälper vårt SOS TEAM dig direkt, det handlar om liv och död!

Återbetalning

Collector Bank
Vid retur med Collector Bank som betalsätt så justeras fakturan när vi mottagit returen. En ny, uppdaterad version med samma OCR skickas ut till din mail. Om fakturan redan är betald så kontaktar du Collector bank för utbetalning efter att vi tagit hand om returen.

Collector Bank Konto
Vid betalning med Collector Bank så kommer fakturan att justeras på ditt kundkonto. Beloppet blir justerat på nästkommande fakturan som du får hemskickad.

Bankkort/betalkort
Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Tänk på att pengarna går tillbaka till samma betalkort som användes vid ursprungsordern.

Outlösta paket
Beställningar som går i retur till oss och som inte hämtats ut omfattas ej av retur eller ångerrätten. Hämtas inte försändelsen ut så kommer vi att debitera dig 249 kr för att täcka våra kostnader.
Avgiften läggs på originalfakturan. Vi står inte heller för eventuella avgifter från Collector Bank som tillkommer vid försenad betalning på grund av outlösta paket.