Byten & Returer

Öppet köp i 30 dagar!

Byten är alltid GRATIS och en retur kostar 49 kr

Det går jättebra att skicka din vara i retur till oss om du inte är helt nöjd, vi erbjuder öppet köp i 30 dagar.
För att vi ska kunna godkänna din retur så kräver vi att produkten är oanvänd/oöppnad och att den skickas tillbaka i originalförpackning. Självklart får du prova kläder och skor men inte smink. Du kan inte returnera eller byta personligt utformade produkter som t ex posters med datum.

Gör så här vid retur / byte:

1. Fyll i retursedeln som medföljde paketet med vilka artiklar du vill byta till eller returnera.
2. Packa ner varorna i valfri påse tillsammans med retursedeln.
3. Stäng paketet, klistra fraktetiketten på utsidan och lämna paketet hos ditt ombud, t ex ICA. 

Reklamation eller fel produkt?

Kom varan fram trasig eller fick du fel produkt? Kontakta kundtjänst på info@jfr.se eller 08320420 och skicka EJ tillbaka produkten förrän du fått svar av kundtjänst.

Återbetalning

Collector Bank
Vid retur med Collector Bank som betalsätt så justeras fakturan när vi mottagit returen. En ny, uppdaterad version med samma OCR skickas ut till din mail. Om fakturan redan är betald så kontaktar du Collector bank för utbetalning efter att vi tagit hand om returen.

Collector Bank Konto

Vid betalning med Collector Bank så kommer fakturan att justeras på ditt kundkonto. Beloppet blir justerat på nästkommande fakturan som du får hemskickad.


Bankkort/betalkort
Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Tänk på att pengarna går tillbaka till samma betalkort som användes vid uprsungsordern.

Outlösta paket
Beställningar som går i retur till oss och som inte hämtats ut omfattas ej av retur eller ångerrätten. Hämtas inte försändelsen ut så kommer vi att debitera dig 249 kr för att täcka våra kostnader.
Avgiften läggs på originalfakturan. Vi står inte heller för eventuella avgifter från Collector Bank som tillkommer vid försenad betalning på grund av outlösta paket.