Returer & byten...

Vill du skicka tillbaka något?

Det går jättebra att skicka din vara i retur till oss om du inte är helt nöjd, vi erbjuder öppet köp i 30 dagar.
För att vi ska kunna godkänna din retur så kräver vi att produkten är oanvän/oöppnad och att den skickas tillbaka i originalförpackning. Viktigt att paketet är väl skyddat så att produkten ej kan gå sönder. Det är ditt ansvar att paketet kommer fram helt till oss. Det är inte ok att klistra returetiketten rakt på originalkartong (t ex på en skokartong), detta debiterar vi 249 kr för. Det är såklart ok att klistra returetiketten på den svarta påsen som dina produkter kom i.

Gör så här vid retur / byte:

1. Fyll i retursedeln nedan med vilka artiklar du vill byta eller returnera.
2. Packa ner varorna i valfri påse tillsammans med retursedeln.
3. Stäng paketet, klistra fraktetiketten på utsidan och lämna paketet hos ditt ombud, t ex ICA. 

Reklamation eller fel produkt?

Kom varan fram trasig eller fick du fel vara? Kontakta kundtjänst och skicka EJ tillbaka produkten förrän du fått svar av kundtjänst.

Återbetalning

Collector Bank
Vid retur med Collector Bank som betalsätt så justeras fakturan när vi mottagit returen. En ny, uppdaterad version med samma OCR skickas ut till din mail.

Vid retur så betalar du följande avgifter: 

Varorna du valt att behålla
Faktureringsavgift 29 kr 
Returfrakt 49 kr


Collector Bank Konto

Vid betalning med Collector Bank så kommer fakturan att justeras på ditt kundkonto hos Klarna. Beloppet blir justerat på nästkommande fakturan som du får hemskickad.

Vid retur så betalar du följande avgifter: 

Varorna du valt att behålla
Returfrakt 49 kr
Övriga avgifter som ränta och avgifter från Klarna


Bankkort/betalkort
Om du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Tänk på att pengarna går tillbaka till samma betalkort som användes vid uprsungsordern.

Vid retur så betalar du följande avgifter: 

Varorna du valt att behålla
Returfrakt 49 kr

Outlösta paket
Beställningar som går i retur till oss och som inte hämtats ut omfattas ej av retur eller ångerrätten. Hämtas inte försändelsen ut så kommer vi att debitera dig 249 kr för att täcka våra kostnader.
Avgiften läggs på originalfakturan. Vi står inte heller för eventuella avgifter från Klarna som tillkommer vid försenad betalning på grund av outlösta paket.