699 kr
Bevaka produkt
Sigma - Basic Eyes Kit
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Basic Eyes Kit från Sigma som innehåller 7 st borstar som är allt du behöver för att få en fantastisk ögonmakeup. Borstarna är perfekta för att applicera, skugga och för att blanda ut produkterna och passar lika bra för hemmabruk som för proffesionellt. Kittet innehåller en E05 Eye Liner som kan användas till både gel och flytande eyeliner, en E30 Pencil som med sin smala tipp lätt skuggar både övre och nedre fransraden, en E40 Tapered Blending som blandar ut skuggorna så att dom fint smälter ihop utan skarpa linjer, en E55 Eye Shading som lätt och fint applicerar skugga över hela ögonlocket, en E60 Large Shader som passar bra till krämprodukter och ger ett jämnt resultat, en E65 Small Angle som ger exakta och raka linjer och kan användas med både gel, kräm och puderprodukter och till sist en E70 Medium Angled Shading som ger ett mjukt resultat och som passar bra till att highlighta brynbenet eller för att blanda ut färgerna. Borstarna är gjorda av syntetiskt hår och är utav hög kvalite.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten