849 kr
Bevaka produkt
Sigma - Sigmax Kabuki Kit
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Sigmax Kabuki Kit är ett kit från Sigma som innehåller fem stycken borstar av hög kvalite. Borstarna är avsedda för ansiktet och ger dig en felfri finish som imponerar. Borstarna i det här kittet innehåller exklusiva Sigmax fiber som är unikt designade för att passa både flytande, krämiga och puderprodukter utan att borsten absorberar allt för mycket produkt. Borstarna som medföljer är en F80 Flat Kabuki som passar för att blanda ut produkt i pannan och på kinderna, en F82 Round Kabuki som är bra för att blanda ut mineralprodukter, en F84 Angled Kabuki som passar bra till krämrouge eller bronzer, en F86 Tapered Kabuki som är bra för applicering av foundation på ställen där det är svårt att komma åt och en F88 Flat Angled Kabuki som blandar ut foundation lätt över hela ansiktet och passar speciellt bra på kindbenen och på näsans konturer. Kittet passar lika bra för personligt bruk som proffesionellt och borstarna är gjorda av syntetiskt hår.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten