199 kr
Bevaka produkt
Vivian Gray - Silver Safari Duo
Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten
Detta lyxiga och förtrollande kitet av en flytande handtvål och en body lotion från Vivian Gray är inte bara vackra att se på utan gör även dina händer väldoftande och vackra som aldrig förr! Handtvålen lämnar dina händer rena och väldoftande och body lotionen har en krämig textur som ger din hy en återfuktad och silkeslen känsla. Deras stylish design gör sig supersnygga i badrummet och dessutom kan du byta ut tvålen till valfri tvål du har hemma när den tagit slut så att du kan aldrig behöver leva utan denna vackra mönstrade tvålpumpen igen. Innhåller 250 ml flytande handtvål och 250 ml body lotion speciellt framtagna för känslig hy.

Returrätt

Vikitigast för oss är att du är nöjd med det du köpt. Vi erbjuder därmed alltid öppet köp/ångerrätt i 14 dagar. Vårt enda villkor är att varan kommer tillbaka till oss i det skick som du fick den, dvs. oanvänd. Om du fått fel vara skickad till dig så står vi självklart för kostnaden.

Öppet köp

Öppet köp hos oss gäller i 14 dagar från det att du hämtar ut paketet hos ombud.

Produkten ska vara i obruten förpackning

Tänk på att makeup, hudvård, hårvård, örhängen och bikini är hygienartiklar. Man får självklart testa kläder, och andra produkter men se till att produkterna är i nyskick.

Snabb leverans Snabb
leverans
Fria byten Fria
byten